Tanyeli İlkokulu
TANYELİ KÖYÜ TANYELİ KÜME EVLERİ TANYELI ORTAOKUL BLOK NO 3 PATNOS / AĞRI

VİZYON

Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak

MİSYON

Çevremize ve öğrencilerimize çağdaş yöntemler eşliğinde kaliteli bir eğitimi sevgi eşliğinde vermek

BAŞARILAR

Okulumuz 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı, kasım ayında yapılan TEOG Sınavı´nda Patnos ilçe ikincisi olmuştur.
Öğretim Şekli :Tam öğretim

Tam öğretim

BİLAL ÖZYOLCU: 05323513381

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuzun ilçeye olan uzaklığı 12 km´dir. Öğretmenlerimiz okulumuza ait özel servisle ilçeden gidiş-geliş yapmaktadırlar. Köy yolu asfalt olup, ulaşım konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır. Okul ilçe merkezine yaklaşık 20 dakika mesafededir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz köyün girişinde yolun sol tarafında kalmaktadır. Okulumuzun bulunduğu köye bağlı 3 tane mezra vardır ve taşıma merkezli bir okuldur. Okul binamız ilkokul ve ortaokul olarak hizmet vermektedir.